Vračko
  • O nas
  • Kulinarika
  • Vino
  • Nastanitev
  • Aktualno
  • Info
  • Rezervacije
  • Menu

DRAGI GOSTJE

Leto se bliža h koncu. 2020 je bilo v vseh pogledih zelo posebno. Odreči smo se morali številnim stvarem, ki so se nam vedno zdele samoumevne.
Ravno sedaj, v času božiča, pogrešamo posebno vzdušje v našem gostišču in tople pogovore z vami, dragi gostje.
Kljub vsemu zremo optimistično v prihodnost in komaj čakamo, da vas bomo v 2021 ponovno razvajali.
Želimo vam, da naredite najboljše iz teh časov in ostanete zdravi.
Vesel božič in srečno novo leto …

DRAGI GOSTJE

Leto se bliža h koncu. 2020 je bilo v vseh pogledih zelo posebno. Odreči smo se morali številnim stvarem, ki so se nam vedno zdele samoumevne.
Ravno sedaj, v času božiča, pogrešamo posebno vzdušje v našem gostišču in tople pogovore z vami, dragi gostje.
Kljub vsemu zremo optimistično v prihodnost in komaj čakamo, da vas bomo v 2021 ponovno razvajali.
Želimo vam, da naredite najboljše iz teh časov in ostanete zdravi.
Vesel božič in srečno novo leto …

ZAPRTI DO NADALJNEGA

Dragi gostje!
Obveščamo vas, da bo naše gostišče od 17.10.2020 do nadaljnega zaprto.
Upamo, da se kmalu spet vidimo.
Ostanite zdravi!

ZAPRTI DO NADALJNEGA

Dragi gostje!
Obveščamo vas, da bo naše gostišče od jutri, 17.10.2020 do nadaljnega zaprto.
Upamo, da se kmalu spet vidimo.
Ostanite zdravi!
vracko - kulinarika - kulinarik - cuisine - bučna juha - kürbissuppe - pumpkin soup - 1

PRIDIH JESENI

Bučna kremna juha

Stročji fižol z ocvirki in kislo smetano

Smučev file na ješprenovi rižoti z lisičkami in bučnim pirejem

Svinjski medaljoni v omaki z lisičkami, bučna krema in štruklji

Jabolčni tiramisu v kozarcu

Kostanjeva tortica z jurkinim sladoledom

vracko - kulinarika - kulinarik - cuisine - bučna juha - kürbissuppe - pumpkin soup - 1

PRIDIH JESENI

Bučna kremna juha

Stročji fižol z ocvirki in kislo smetano

Smučev file na ješprenovi rižoti z lisičkami in bučnim pirejem

Svinjski medaljoni v omaki z lisičkami, bučna krema in štruklji

Jabolčni tiramisu v kozarcu

Kostanjeva tortica z jurkinim sladoledom

PRAZNIČNI DELOVNI ČAS

Četrtek, 31.10. do 22. ure

Petek, 1.11. do 22. ure

Sobota, 2.1. do 22. ure

Nedelja, 3.1. do 19. ure

PRAZNIČNI DELOVNI ČAS

Četrtek, 31.10. do 22. ure

Petek, 1.11. do 22. ure

Sobota, 2.1. do 22. ure

Nedelja, 3.1. do 19. ure

PRAZNIČNI DELOVNI ČAS

Sobota, 20.4. do 22. ure

Nedelja, 21.4. do 19. ure

Ponedeljek, 22.4. do 19. ure

Želimo vam vesele velikonočne praznike!

MARTINOVI DNEVI

 
Martinovo je praznik, ko zadiši po zimskih jedeh. Iz pečice se vali vonj po pečeni gosi, iz loncev diši rdeče dušeno zelje, ob vsem tem pa seveda ne smejo manjkati mlinci in kozarček mladega vina. Vabljeni na Martinove dobrote od 31.10. do 17.11.2019!

MARTINOVI DNEVI

 
Martinovo je praznik, ko zadiši po zimskih jedeh. Iz pečice se vali vonj po pečeni gosi, iz loncev diši rdeče dušeno zelje, ob vsem tem pa seveda ne smejo manjkati mlinci in kozarček mladega vina. Vabljeni na Martinove dobrote od 31.10. do 17.11.2019!

OD 18. DO 22.11.2019 IMAMO ZAPRTO

Vabljeni ponovno k nam v soboto, 23.11.2019!

OD 18. DO 22.11.2019 IMAMO ZAPRTO

Vabljeni ponovno k nam v soboto, 23.11.2019!

84 TOČK V KULINARIČNEM VODNIKU FALSTAFF 2019

Hvala Falstafu in našim gostom, da ste za nas glasovali! Zelo smo veseli…

https://www.falstaff.at/ld/r/gostisce-vracko-zgornja-kungota/

84 TOČK V KULINARIČNEM VODNIKU FALSTAFF 2019

Hvala Falstafu in našim gostom, da ste za nas glasovali! Zelo smo veseli…

https://www.falstaff.at/ld/r/gostisce-vracko-zgornja-kungota/

PRIDIH JESENI

  • Bučna juha
  • Stročji fižol z ocvirki in kislo smetano
  • Bučna rižota z jurčki, gorgonzolo in orehi
  • Popečen smučev file na ješprenju z jurčki in pirejem iz muškatne buče
  • Svinjski medaljoni na omaki iz jurčkov, z bučnim pirejem in zelenjavnim ratatouillem
  • Sirov kolač v kozarcu z borovnicami
  • Kostanjeva tortica z jurkinim sladoledom

PRIDIH JESENI

  • Bučna juha
  • Stročji fižol z ocvirki in kislo smetano
  • Bučna rižota z jurčki, gorgonzolo in orehi
  • Popečen smučev file na ješprenju z jurčki in pirejem iz muškatne buče
  • Svinjski medaljoni na omaki iz jurčkov, z bučnim pirejem in zelenjavnim ratatouillem
  • Sirov kolač v kozarcu z borovnicami
  • Kostanjeva tortica z jurkinim sladoledom

V POLETNIH DNEH PRIPOROČAMO

  • Pisano solato s piščancem in jogurtovim prelivom z drobnjakom
  • Popečeno mozzarello v objemu pršuta na šopku iz rukole z melono
  • Orecchiette po mediteransko z gamberi
  • Steak tagliato z maslom rožmarina in pomaranče na rukoli s popečenimi mini paradižniki in lističi parmezan
  • Poletno tortico iz breskev
  • Jogurtovo strjenko v kozarcu z jagodami in tonka oreščkom

VALENTINOVO

Preživite romantičen valentinov večer v dvoje in uživajte v čarobnem ambientu ob kaminu v našem zimskem vrtu. Ob ostali ponudbi smo za vas 14. februarja pripravili poseben valentinov meni…

Pozdrav iz kuhinje

♥

Jabolčna juha s karijem, kapesanta, pikantni jabolčni tatarec

ali

Prekajena račja prsa, karamelizirane fige, grana padano krema

♥

Hobotnica, kremna polenta s timijanom, ratatouille

ali

Piščanec v semenih, gorčični pire, zelenjavni kuskus

♥

Maline in čokolada

Cena na osebo: 22 €

VALENTINOVO

Preživite romantičen valentinov večer v dvoje in uživajte v čarobnem ambientu ob kaminu v našem zimskem vrtu. Ob ostali ponudbi smo za vas 14. februarja pripravili poseben valentinov meni…

Pozdrav iz kuhinje

♥

Jabolčna juha s karijem, kapesanta, pikantni jabolčni tatarec

ali

Prekajena račja prsa, karamelizirane fige, grana padano krema

♥

Hobotnica, kremna polenta s timijanom, ratatouille

ali

Piščanec v semenih, gorčični pire, zelenjavni kuskus

♥

Maline in čokolada

Cena na osebo: 22 €

SLANIKOVA POJEDINA

Vabljeni na tradicionalno slanikovo pojedino, ki bo na pepelnično sredo, 26. februarja 2020 ob 19. uri. Meni je sestavljen iz 5 hodov in se prične s hladnim ribjim bifejem. Za dodatne informacije in rezervacije smo vam na voljo na tel. 02/656 4311, na e-naslovu gostisce@vracko.si in v gostišču Vračko. Rezervacija je obvezna.

SLANIKOVA POJEDINA

Vabljeni na tradicionalno slanikovo pojedino, ki bo na pepelnično sredo, 26. februarja 2020 ob 19. uri. Meni je sestavljen iz 5 hodov in se prične s hladnim ribjim bifejem. Za dodatne informacije in rezervacije smo vam na voljo na tel. 02/656 4311, na e-naslovu gostisce@vracko.si in v gostišču Vračko. Rezervacija je obvezna.

ZIMSKI DELOVNI ČAS

PONEDELJEK zaprto

TOREK, SREDA, ČETRTEK odprto do 16 h

PETEK, SOBOTA odprto do 22 h

NEDELJA odprto do 19 h

ZIMSKI DELOVNI ČAS

PONEDELJEK zaprto

TOREK, SREDA, ČETRTEK odprto do 16 h

PETEK, SOBOTA odprto do 22 h

NEDELJA odprto do 19 h

DNEVI ŠPARGLJEV

Beluševa kremna juha

Orecchiette s šparglji, mini paradižnikom in česnom

File lososa na zelenih špargljih, s holandsko omako in parmezanom

Jagnječja zarebrnica s polento, šparglji in rabarbarinim čatnijem

Jogurtova strjenka v kozarcu z ragujem iz jagod in rabarbare

DNEVI ŠPARGLJEV

Beluševa kremna juha

Orecchiette s šparglji, mini paradižnikom in česnom

File lososa na zelenih špargljih, s holandsko omako in parmezanom

Jagnječja zarebrnica s polento, šparglji in rabarbarinim čatnijem

Jogurtova strjenka v kozarcu z ragujem iz jagod in rabarbare

DNEVI DIVJAČINE

Divjačinski golaž s krompirjem

Zarebrnica divjega prašiča na omaki zelenega popra s kruhovo rulado

Jelenov hrbet v brusnični omaki s tankimi rezanci in bučnim ratatouillem

Srnin hrbet na jurkini omaki s pirejem iz zelene in bučnim ratatouillem

Snežene kepe z vanilijevo kremo

DNEVI DIVJAČINE

Divjačinski golaž s krompirjem

Zarebrnica divjega prašiča na omaki zelenega popra s kruhovo rulado

Jelenov hrbet v brusnični omaki s tankimi rezanci in bučnim ratatouillem

Srnin hrbet na jurkini omaki s pirejem iz zelene in bučnim ratatouillem

Snežene kepe z vanilijevo kremo

PRAZNIČNI DELOVNI ČAS

24. december 2019 zaprto

25. december 2019 odprto do 15 h

26. december 2019 odprto do 19 h

31. december 2019 zaprto

1. januar 2020 odprto do 17 h

PRAZNIČNI DELOVNI ČAS

24. december 2019 zaprto

25. december 2019 odprto do 15 h

26. december 2019 odprto do 19 h

31. december 2019 zaprto

1. januar 2020 odprto do 17 h

PRIHAJA ČAS BOŽIČNO NOVOLETNIH ZABAV

Preživite z vašim osebjem, kolegi, poslovnimi partnerji ali prijatelji prijeten večer v sproščenem vzdušju ob kaminu v našem zimskem vrtu. Izbirate lahko iz pestre a la carte ponudbe ali vam pripravimo posebni meni po vaši želji. Rezervirajte mizo že sedaj…

PRIHAJA ČAS BOŽIČNO NOVOLETNIH ZABAV

Preživite z vašim osebjem, kolegi, poslovnimi partnerji ali prijatelji prijeten večer v sproščenem vzdušju ob kaminu v našem zimskem vrtu. Izbirate lahko iz pestre a la carte ponudbe ali vam pripravimo posebni meni po vaši želji. Rezervirajte mizo že sedaj…

GUEST REVIEW AWARD 2019

Gostišče Vračko je s strani portala Booking.com za leto 2019 prejelo skupno oceno Guest Review Award 9,4. Hvala vsem, ki ste nas obiskali!

GUEST REVIEW AWARD 2019

Gostišče Vračko je s strani portala Booking.com za leto 2019 prejelo skupno oceno Guest Review Award 9,4. Hvala vsem, ki ste nas obiskali!

Na spletni strani uporabljamo samo osnovne piškotke za osnovno delovanje spletne strani. Opis piškotkov in nastavitve lahko kadarkoli urejate tukaj.

Vračko
O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo.

Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Nujno potrebni piškotki

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ti piškotki skrbijo za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani.

Piškotek Trajanje Namen
__PHPSESSID seja Delovanje sistema za prikaz vsebin.
Scroll to top